Line-up Achterhoeks Beach Festival 2017

Zaterdag

21.00 uur – 01.00 uur

Brood op de Plank

Voor de mensen die Brood op de Plank al kennen is geen verdere uitleg nodig. Toch zullen we, voor de mensen die de band nog niet kennen, de band even proberen te omschrijven. Brood op de Plank bestaat uit drie topmuzikanten: meerstemmige zang, percussie, semi-akoestische gitaar en basgitaar. Elk feestje begint de band met een setlist maar veel liever spelen zij verzoekjes en zijn zij verzot op gastmuzikanten, jullie!!

21.00 uur – 23.00 uur

DJ HeroS

HeroS is een nieuwe naam op het Achterhoeks Beach Festival! We zijn blij dat we hem mogen toevoegen aan onze line up. HeroS zal zaterdagavond het festival openen op het hoofdpodium. In 2013 heeft hij de DJ Contest van Dancetour Doetinchem gewonnen en een jaar later wist hij dezelfde prijs binnen te slepen op het Keifestival in Lichtenvoorde. HeroS is zeker geen onbekende in de muziekwereld, hij heeft al samengewerkt met onder andere La Fuente, Franky Rizardo, Gregor Salto, Jochen Miller, Vato Gonzalez en Yellow Claw. Daarnaast heeft hij een eigen radioprogramma bij Optimaal FM! Zorg dus dat je op tijd op het Achterhoeks Beach Festival bent om te kunnen genieten van deze DJ!

 

23.00 uur – 0.00 uur

DJ Mike Gerritsen

Met zijn 19 jarige leeftijd is hij momenteel lekker bezig, Shows door het hele land, en dit jaar viert hij zijn 5 jarige jubileum. Je kunt hem kennen van zijn variabele muziek keuze tijdens de shows, ook bevatten de shows veel humor, Sitdowns, Confetti en meer!

Onlangs stond hij nog in de RAI in amsterdam en het afgelopen jaar was hij al te vinden op: Hemelgames festival, Achterhoeks Beachfestival, Reurpop maar ook clubs zoals de radstake, Leeren lampe en de lichtfabriek.

0.00 uur – 01.00 uur

DJAMES

Leuk nieuws voor alle vaste bezoekers van het Achterhoeks Beach Festival, maar natuurlijk ook voor alle mensen die dit jaar voor het eerst komen. DJAMES is ook dit jaar weer van de partij! Deze DJ draait zowel party, house, urban maar ook is hij te porren voor heerlijke guilty pleasures!

Vanaf de eerste editie in 2014 staat hij al op het podium bij het Achterhoeks Beach Festival. We mogen dus wel spreken van onze huis DJ! DJAMES zal vanaf 0.00 uur gaan knallen en zorgen voor een spetterend einde! We kijken uit naar zijn komst, jullie toch ook?

Zondag

11:00 uur – 16:00 uur

DJ Jordy

Ook dit jaar komt DJ Jordy weer naar het Achterhoeks Beach Festival! Op zondag 4 juni zal hij tijdens het Achterhoeks Beachvolleybal toernooi voor de muziek zorgen! Vorig jaar was Jordy ook van de partij en heeft hij op zondag de tent op z’n kop weten te zetten! We hopen dat we dat dit jaar weer mee mogen maken, alleen dan wel met temperaturen boven de 20 graden!

16:00 – 20:00

Anders is het Niet!

“Anders is het Niet” typeert zich als een veelzijdige band, die maar met 1 doel naar optredens komt; feest maken!
Dit is ook terug te vinden in de setlist van de band. Over het algemeen houdt de stijl van de band, het midden tussen feest,- rock- en popmuziek. Hierbij worden op geheel eigen wijze covers en diverse medleys vertolkt.

Sinds 2014 is de band uitgebreid en regelmatig terug te vinden op kermissen en in de grotere feesttenten. Daarnaast heeft de band meegewerkt aan opnames voor het programma “het Wilde Oosten” door tijdens de “pre zwarte cross party” de live muziek te verzorgen. Inmiddels wordt er dan ook met trots gezegd “as seen on TV!”
Een avond “Anders is het Niet” is een garantie voor een avond gezelligheid en een kleurrijk feest!!!

Achterhoeks Beach Festival

Het Achterhoeks Beach Festival wordt georganiseerd door Stichting Zomerfeesten Bronckhorst en is ontstaan in 2014. Het Achterhoeks Beach Festival zorgt voor een unieke beleving en een heerlijk zomers gevoel! Het Achterhoeks Beach Festival gaat niet alleen maar over feesten, er wordt namelijk ook gesport! Het Achterhoeks Beachvolleybal toernooi is een groot succes waaraan veel deelnemers uit de regio meedoen! Maar liefst 64 teams hebben afgelopen jaar meegedaan aan dit evenement! Het Achterhoeks Beach Festival is een unieke combinatie van sport, muziek, gezelligheid en saamhorigheid en is toegankelijk voor iedereen! De volgende editie vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2017 aan de Kerkstraat in Keijenborg. Onze website is gerealiseerd door de heren van IT Starts With Coffee.

Contact info

Stichting Zomerfeesten Bronckhorst
Vloed 28
7255 WZ Hengelo GLD
info@achterhoeksbeachfestival.nl

Achterhoeks Beach Festival

Sint Janstraat 3 Keijenborg Gelderland

Like ons