Informatie Festival

Onze huisregels

Toegangsbewijs

Er kan op zaterdag alleen toegang tot het festival worden gegeven indien je in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs. Deze kunnen gekocht worden bij de bekende voorverkoopadressen of aan de kassa (indien nog beschikbaar). Een toegangsbewijs kost €10,- per stuk.

Pinnen

Het is mogelijk om op het festival te pinnen. Dit kan uitsluitend bij de munten. Met deze munten kan op het hele festival betaald worden. Let op! Indien je geen toegangsbewijs hebt gekocht in de voorverkoop dien je het toegangsbewijs wel contant te kunnen betalen bij binnenkomst.

Drugsbeleid

Het is wettelijk verboden om illegale middelen zoals drugs te bezitten of te verhandelen. Bij constatering van verhandeling, heeft de organisatie en/of beveiliging het recht je de toegang tot het terrein te ontzeggen. In sommige gevallen zal je worden overgedragen aan de politie.

Alcoholbeleid

Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel dien je je te kunnen legitimeren. Op het festival zijn enkel zwakalcoholische dranken verkrijgbaar.
Minimumleeftijd
Wij hanteren geen minimumleeftijd.

Legitimatie

Je dient je ter aller tijden te kunnen legitimeren. Heb je geen geldig legitimatiebewijs dan kan toegang tot het festival worden ontzegd.

Toegangscontrole

Om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten tijdens het festival te beschermen heeft de security en de organisatie van het festival het recht je te controleren op het bezit van verboden voorwerpen.

Opvolgen aanwijzingen en instructies

Aanwijzingen en instructies van de (veiligheids)medewerkers dienen te worden opgevolgd. Bij verdenking van een op het festival verboden feit mag de beveiliging fouilleren. Het weigeren van een controle heeft tot gevolg dat de toegang tot het festival zal worden ontzegd.

Onder invloed

Wij behouden ons het recht bezoekers toegang te weigeren indien je onder invloed bent van drugs en/of alcohol.

Laat vooral thuis:

Drugs, (alcoholische) dranken, etenswaren, glaswerk, (plastic) flessen, blikjes, vlaggen, stokken, (huis)dieren, spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid of welzijn van de bezoekers negatief kunnen beïnvloeden, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk, vloeistoffen, fakkels, professionele video-, audio-, opname-, en fotoapparatuur (hieronder wordt niet verstaan digitale compact camera’s en mobiele telefoons met een camera/foto functie). Wil je wel fotograferen met professionele apparatuur? Ga dan naar onze perspagina voor alle informatie.

Handel en verkoop

Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het festival en de parkeerterreinen handelswaren te verkopen of te koop aan te bieden.

Promotionele activiteiten

Zonder toestemming van de organisatie staan wij het niet toe dat er flyers of posters verspreid worden op of rondom het festival- en parkeerterrein. Wil je wel reclame maken? Neem dan even contact met ons op.

Video-, foto- en geluidsopnamen

Iedereen die het festival betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen mogelijk voor promotionele doeleinden.

Roken

Het is wettelijk verboden te roken in de tenten.

Eigen risico

Betreding van het festival geschiedt op eigen risico. Stichting Zomerfeesten Bronckhorst, evenals de medewerkers/vrijwilligers die op het festival werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoekers van de locatie en/of het festival mochten ondervinden.

Overige situaties

In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend. Bij het niet naleven van onze huisregels kunnen wij je de toegang tot het festival weigeren of ontzeggen zonder restitutie van je entreebewijs. Mocht je de toegang ontzegd worden dien je het terrein per direct te verlaten.

Vervoer, Sponsoren, Vrijwilligers

Vervoer

Wil jij graag met je vrienden en/of vriendinnen naar het Achterhoeks Beach Festival? En woon je niet in de buurt? Geen paniek! Er rijden bussen vanuit Vorden en Nieuw Dijk (Didam). Wanneer je met een groepje wil komen, laat het ons dan even weten via info@achterhoeksbeachfestival.nl. Wij zorgen er dan voor dat de bus jullie op komt halen en weer veilig thuis brengt!

Sponsoren

De stichting Zomerfeesten Bronckhorst streeft er naar om voor de inwoners van Keijenborg en omstreken jaarlijks een topevenement te organiseren. Hierbij staan de kernwoorden sport, muziek en saamhorigheid centraal. Dit kunnen wij uiteraard niet zonder hulp van sponsoren. Bent u enthousiast geworden en wilt u ons helpen om dit doel te realiseren? Wij hebben verschillende sponsormogelijkheden op een rijtje gezet. U kunt contact met ons opnemen via info@achterhoeksbeachfestival.nl.

5 + 15 =

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn de belangrijkste mensen van het Achterhoeks Beach Festival! Wat dacht je van de vrijwilligers die jouw jas ophangen, er voor zorgen dat je aan het eind van de avond een lekkere snack hebt, de mensen die voor de 10e keer een lekker biertje voor je tappen! Allemaal vrijwilligers! We zijn supertrots op deze mensen en we hebben ook altijd een vrijwilligersfeest na afloop van het festival! Uiteraard kunnen we altijd nog extra mensen gebruiken die ons willen helpen. Lijkt het jou leuk om in dit gezellige team te werken? Neem dan contact op met 1 van de organisatoren of stuur ons een mailtje!

9 + 14 =

Achterhoeks Beach Festival

Het Achterhoeks Beach Festival wordt georganiseerd door Stichting Zomerfeesten Bronckhorst en is ontstaan in 2014. Het Achterhoeks Beach Festival zorgt voor een unieke beleving en een heerlijk zomers gevoel! Het Achterhoeks Beach Festival gaat niet alleen maar over feesten, er wordt namelijk ook gesport! Het Achterhoeks Beachvolleybal toernooi is een groot succes waaraan veel deelnemers uit de regio meedoen! Maar liefst 64 teams hebben afgelopen jaar meegedaan aan dit evenement! Het Achterhoeks Beach Festival is een unieke combinatie van sport, muziek, gezelligheid en saamhorigheid en is toegankelijk voor iedereen! De volgende editie vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 juni 2017 aan de Kerkstraat in Keijenborg. Onze website is gerealiseerd door de heren van IT Starts With Coffee.

Contact info

Stichting Zomerfeesten Bronckhorst
Vloed 28
7255 WZ Hengelo GLD
info@achterhoeksbeachfestival.nl

Achterhoeks Beach Festival

Sint Janstraat 3 Keijenborg Gelderland

Like ons